Skidresa till Andorra

Vad går upp mot en en riktigt skön vintersemester?

Nu kan vi äntligen erbjuda just detta från Jönköping.
I vecka 6, vecka 7 (sportlovet) och vecka 11 kan du flyga direkt från Jönköping till skidparadiset Andorra med Q-Travel.
Avgångar söndag 4 februari, 11februari och 1 mars 2018.

Andorra
ligger i bergskedjan Pyrenéerna mellan Spanien och Frankrike och ett av de mest snö- och solsäkra skidområdena i Europa. Snösäkert med pister på över 2 500 meters höjd över havet. Solsäkert med över 300 soldagar per år.

Redan 2015 flög ett större gäng från Jönköping med Quality Travel ner till Andorra och testade produkten. Initiativtagare var Åsa Storm, en känd Jönköpingsprofil med ett förflutet i resebranschen. Vi har pratat med några av resenärena och de var väldigt entusiastiska. Fantastisk skidåkning, fina anläggningar och trevlig atmosfär i Andorra och inte minst att kunna flyga hemifrån gjorde att många av dem nu säkert kommer att åka med igen när nu Quality Travel öppnar för försäljning till allmänheten.

- Det kändes så lyxigt att flyga från Jönköping så även om det är några timmars transfer mellan Girona där man landar och de olika anläggningarna så det mycket smidigare än andra alternativ till förstklassig skidåkning. Det här kan jag verkligen rekommendera, säger Åsa Storm som bjuder på några bilder från resan 2015 .

Bokning
Boka din skidresa på www.qtravel.se