Skip to content

Direktflyg till både Arlanda och Bromma flygplats

Från och med den 3 september kan du nu flyga direkt till både Arlanda och Bromma. Det var i mitten av juli som det nystartade flygbolaget Air LEAP meddelade att man hade för avsikt att börja flyga sträckan Jönköping - Arlanda. Trafiken drog igång 20 augusti och nu när BRA efter sommaruppehållet startade upp sina avgångar till Bromma, innebär det således att man kan nå de båda Stockholmsflygplatserna direkt från Jönköping Airport.

Rony Forsberg , VD för Jönköping Airport, är positiv till utvecklingen: "Det är väldigt glädjande att vi nu kan erbjuda avgångar till båda Arlanda och till Bromma. Arlanda med sitt stora utbud, man har idag 81 flygbolag som flyger till Arlanda till hela 181 destinationer. Flyger man till Bromma så är man inne i Stockholms innerstad på ca 20 minuter - sammantaget gör dessa båda linjer att vi får en väldigt bra mix att erbjuda till regionens invånare". Han tillägger även dock att de båda flygplatserna passar bra för såval den som bara ska till huvudstaden eller för den som ska resa vidare.

Air LEAP flyger varje vecka totalt 20 turer mellan Jönköping och Arlanda, medan BRA flyger totalt 32 turer mellan Jönköping och Bromma.


Vid frågor, kontakta:
Henrik Älverdal, Marknadschef Jönköping Airport
Tel: +46 36-31 12 08
E-post: henrik.alverdal@jkgairport.se

Rony Forsberg, VD Jönköping Airport
Tel: +46 36-31 12 01
E-post: rony.forsberg@jkgairport.se

Jönköping Airport