Skip to content

Nu släpper Ving resorna till vintern 2019 från Jönköping

Ocean Beach Clubs rum på Gran Canaria med poolaccess
Poolaccess på Ocean Beach Club, Gran Canaria

Nu finns de flesta av nästa vinters resor bokningsbara på Ving.se, bland dem Vings direktflyg från Jönköping Airport till Gran Canaria. Likaså flertalet av Vings egna hotell som Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club och Sunprime Hotels samt ett antal andra populära och omtyckta hotell.

De som redan idag vill försäkra sig om en semesterresa till nästa vinter kan boka sin resa på Ving.se. Svenskarnas favoritresmål Gran Canaria nås med flyg direkt från Jönköping Airport.

– Under julhelgerna är det många som träffas och planerar det kommande årets semesterresor och januari är en av årets största bokningsperioder. De mest eftertraktade koncepthotellen och de bästa rummen säljs först och många försäkrar sig om både en resa och ett speciellt rum ett helt år i förväg, säger Barbro Holmberg, informatör Ving.

Gran Canaria är Vings största och mest populära resmål vintertid och lockar många semestrande svenskar som uppskattar klimatet, den spanska maten och kulturen.

– Det är väldigt viktigt för Jönköping att det finns ett starkt charterutbud så Vings satsning på avgångar från Jönköping direkt till populära Gran Canaria under vintern 2019, är såklart mycket glädjande och välkommet, säger Rony Forsberg, VD för Jönköpings Airport.

Vings program från Jönköping vintern 2019/2020:
Gran Canaria: Avresor torsdagar under perioden 24/10 – 9/4

För ytterligare information eller högupplösta bilder, kontakta:
Barbro Holmberg
Informatör Ving
Tel: +46(0)8-55 51 3023
E-post: barbro.holmberg@ving.se

Rony Forsberg
VD Jönköping Airport
Tel: +46(0)36-31 12 01
E-post: rony.forsberg@jkgairport.se

Jönköping Airport AB