Gå till innehåll
Kvinnlig medarbetare på väg att tanka propellerflygplan

Karriär

I en unik och spännande miljö har du möjlighet att ha flygplatsen som din arbetsplats där din vardag präglas av ansvar, säkerhet och en hög grad variation. Flyget skapar ett attraktivt och tillgängligt Jönköping där näringslivet blomstrar och där omvärlden finns runt hörnet. Hos oss bidrar du till resande, affärer och möten mellan människor. Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats med en stark framtidstro.


Spontanansökan

Om du är intresserad av att bli en del av vårt team på flygplatsen i framtiden så kan du skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev till oss där du berättar om vad du är intresserad av att bidra med. Skicka ett mail till: jobb@jonkopingairport.se

Välkommen med din spontanansökan!

Följ oss gärna på LinkedIn, Instagram och Facebook för att få senaste informationen om våra lediga tjänster.


Jönköping Airport AB ägs av Jönköpings kommun 50% och Region Jönköpings län 50%. JKG erbjuder charterflyg till ett flertal destinationer året runt, fraktflyg flera dagar i veckan och flygplatsen är även öppen för det samhällsnyttiga flyget. Vi är 48 personer som arbetar inom Jönköping Airport men totalt har ett hundratal personer flygplatsen som sin dagliga arbetsplats. Våra värdeord: säker, smidig och personlig genomsyrar hela verksamheten där vi erbjuder en unik och spännande arbetsplats.